Studentenraad 2022-2023

 

 

Sander Donker

Voorzitter
(sdonker@davinci.nl) 06-43575737

Ik ben Sander, 20 jaar oud en ik volg de opleiding Leidinggevende keuken. Dat is een niveau 4 opleiding. Ik ben de voorzitter van de studentenraad. Ik ben anderhalf jaar geleden bij de studentenraad gegaan om, samen met de andere leden, iets te kunnen betekenen voor de studenten van deze school. Dit jaar mag ik mijn droom als voorzitter van deze studentenraad waar gaan maken!”

Bonusvraag: wat doe jij graag in het weekend?
“Ik ga graag met vrienden naar de mooiste stad van Nederland – Rotterdam – om het beest uit te hangen. ☺”

 

 

Evander Hartog

Vicevoorzitter
(ehartog@davinci.nl) 06-43575740

“Hoi, ik ben Evander en ik ben 21 jaar oud. Ik volg de Mediaredactie opleiding in Azzurro op het Leerpark en vervul de rol van Vicevoorzitter bij de studentenraad. Ik ben bij de studentenraad gekomen omdat ik graag iets wil betekenen voor de studenten van Da Vinci. Ik vind het namelijk belangrijk om te weten wat er speelt onder mijn medestudenten.”

Bonusvraag: hoe ziet een avondje chillen er voor jou uit?
“Naast mijn werkzaamheden vind ik het goed om te ontspannen en dat doe ik het liefst met een potje Fifa!” ⚽

 

 

Linda Both
Secretaris 
(lboth@davinci.nl) 06-43575741

Mijn naam is Linda Both en ik ben 19 jaar. Ik volg de opleiding tot tandartsassistente op het gezondheidspark. Met trots mag ik mijzelf sinds kort lid noemen van de Studentenraad. Ik hoop veel voor de studenten te betekenen de komende periodes. In mijn vrije tijd ga ik graag uit in Rotterdam samen met mijn vriendinnen! Naast alle feestjes ben ik ook af en toe te vinden in de sportschool 😉

 

Davey de Widt
Algemeen bestuurslid 
(ddewidt@davinci.nl)

Mijn naam is Davey de Widt en ben 18 jaar, ik volg de opleiding zelfstandig werkend kok. Dit is een niveau 3 opleiding in gebouw Ocra in het restaurant LEO. Ik ben bij de studentenraad gekomen om meer naar de studenten te luisteren en ze te helpen. Vaak in me vrije tijd ben ik veel online te vinden. En op vrijdag op de schietsport vereniging in Barendrecht.

Imre van Mook 

Algemeen lid 
(ivanmook@davinci.nl)

Heyy, ik ben Imre en ik ben 18 jaar. Ik volg de niveau 4 opleiding Legal, Insurance & HR Specialist op het Da Vinci College. Ik zit sinds kort in de studentenraad als Algemeen Lid, want ik wil graag meer ervaring in bestuursfuncties en ik vind het belangrijk om voor de rechten van mijn medestudenten op te komen.

 

 

Anita Vondermans – van der Weijde
Coach studentenraad 

(avondermans@davinci.nl)

Hallo, ik ben Anita Vondermans en ben de trotse coach van de studentenraad van het Da Vinci College. Daarnaast ben ik binnen Da Vinci werkzaam als (BPV-)docent bij het team Pedagogisch Werk.

In deze rol als coach probeer ik de leden van de studentenraad zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen in hun taken voor de raad. Het zijn stuk voor stuk toppers die allemaal hun nek uitsteken voor alle andere studenten die bij Da Vinci studeren. Ze steken heel veel tijd en energie hierin en dat vind ik bewonderingswaardig op deze jonge leeftijd!