De studentenraad

Loop je tegen dingen aan, zoals problemen met het rooster, moeilijkheden op je stageplek of heb jij een ander probleem in de klas? Laat het ons weten! De Studentenraad is voor en door studenten. We zijn graag op de hoogte van wat er speelt op school en daarvoor hebben we absoluut ook jouw hulp nodig.

De studentenraad komt elke week bij elkaar tijdens de ‘Algemene Vergadering’. Tijdens deze vergadering bespreken we alle punten die momenteel actueel zijn, maar ook de door jouw ingezonden items. We kijken dan samen naar wat er verbeterd kan worden en hoe dit het beste kan gebeuren. Nadat er een geschikte oplossing is gevonden wordt deze besproken met het ‘College van Bestuur’. Dit zijn de eind verantwoordelijken van het ROC Da Vinci College. Na een aantal weken komen wij en het ‘College van Bestuur’ wederom bij elkaar om de vorderingen te bespreken.

Als studentenraad zijnde hebben wij de vastberadenheid het ROC Da Vinci College te verbeteren. Iedere student verdient een opleiding waarin hij al zijn passie kan vinden, want passie maakt een goede student!

inspraak

Wat veel studenten niet weten is dat de studentenraad erg veel inspraak heeft op hoe verschillende onderdelen op school worden georganiseerd. Wanneer wij denken dat een bepaald project op school ten nadele is van de studenten zullen wij er alles aan doen dit project stop te zetten totdat dit verder is geëvalueerd. Daarom ontvangen we graag al jouw opmerkingen en klachten!

Benieuwd naar hoe de studentenraad werkt, of wil je jouw idee persoonlijk vertellen? Dat kan! We nodige je graag uit tijdens een van onze vergaderingen

Meer informatie?