Huidige leden

Bestuur 2023/2024

Voorzitter - Evander Hartog

Wie ben jij?

”Hoi, ik ben Evander en ik ben 21 jaar oud. Ik volg de Mediamanager opleiding in Azzurro op het Leerpark en vervul de rol van Voorzitter bij de studentenraad. Ik ben bij de studentenraad gekomen omdat ik graag iets wil betekenen voor de studenten van Da Vinci. Ik vind het namelijk belangrijk om te weten wat er speelt onder mijn medestudenten.”

Bonusvraag: hoe ziet een avondje chillen er voor jou uit?

“Naast mijn werkzaamheden vind ik het goed om te ontspannen en dat doe ik het liefst met een potje Fifa of kijk ik een wedstrijd van Feyenoord of FC Dordrecht!” ⚽

Contact:

Mail: ehartog@davinci.nl

Telefoon: 06-43575737

Vice-voorzitter - Jayson Konings

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Jayson, 21 jaar, en ik volg de opleiding leidinggevende keuken (niv 4). Ik zit bij de studentenraad omdat ik me graag inzet voor mijn medestudenten en er voor wil zorgen dat zij trots kunnen zijn om op het Da Vinci College te studeren.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Mijn grootste passie is en blijft koken, maar ik ben ook vaak knutselend aan een 3d-printer of bezig met miniaturen te vinden

Contact:
Mail: jkonings@davinci.nl
Telefoon: 06-43575740

Penningmeester - Jeffrey Blinksma

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Jeffrey. Ik ben 17 jaar oud en volg de opleiding Expert IT Systems and Devices op het Leerpark. Ik ben lid van de studentenraad geworden omdat ik graag ervoor wil zorgen dat onze studenten hun mening kunnen uiten over hun opleiding en hun school.

Wat doe ik in m’n vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met hobbyen en zo verschillende vaardigheden te leren.

Contact:

Mail: jblinksma@davinci.nl

Telefoon: 06-82072296

Secretaris - Imre van Mook

Wie ben ik?

Heyy, ik ben Imre en ik ben 18 jaar. Ik volg de niveau 4 opleiding Legal, Insurance & HR Specialist op het Da Vinci College. Ik zit in de studentenraad als Algemeen Lid.

Waarom zit je in de studentenraad?

Ik wil graag meer ervaring in bestuursfuncties en ik vind het belangrijk om voor de rechten van mijn medestudenten op te komen!

Contact:

Mail: ivanmook@davinci.nl

Telefoon: 06-43575741

 

Algemeen Bestuurslid - Davey de Widt

Wie ben ik?

Mijn naam is Davey de Widt en ik ben 18 jaar. Ik volg de opleiding zelfstandig werkend kok, op niveau 3. In gebouw Ocra in het restaurant LEO. Ik ben bij de studentenraad gekomen om meer naar de studenten te luisteren en ze te helpen waar nodig.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

In me vrije tijd ben ik veel online te vinden. En op vrijdag op de schietsport vereniging in Barendrecht.

Contact:

Mail: ddewidt@davinci.nl

Leden 2023/2024

Jeslyn van der Raaij

Tekst volgt nog 

Tim Lobbezoo
Upload Image...

tekst en foto volgen nog

Joshua Slui
Upload Image...

tekst en foto volgen nog

Pascal Doorn
Upload Image...

tekst en foto volgen nog

Ondersteuning studentenraad

Coach - Anita Vondermans - van der Weijde

Hallo, ik ben Anita Vondermans en ben de trotse coach van de studentenraad van het Da Vinci College. Daarnaast ben ik binnen Da Vinci werkzaam als (BPV-)docent bij het team Pedagogisch Werk.

In deze rol als coach probeer ik de leden van de studentenraad zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen in hun taken voor de raad. Het zijn stuk voor stuk toppers die allemaal hun nek uitsteken voor alle andere studenten die bij Da Vinci studeren. Ze steken heel veel tijd en energie hierin en dat vind ik bewonderingswaardig op deze jonge leeftijd!

Contact:

Mail: avondermans@davinci.nl